Parc de Can Mercader. Crta de l'Hospitalet s/n. Edifici de treball, planta 3, aula M
.


Programa de Gent Gran de Cornellà


Tallers per a Gent Gran, Xerrades per a Gent Gran, Activitats dirigides per a adults, Cursos monogràfics.

El servei ofereix activitats i talleres adreçats a la Gent Gran de Cornellà incloses en el Programa de Dinamització de la Gent Gran, consistent en els projectes de Dinamització dels casals municipals, d’Activitats de ciutat i de Coordinació amb les entitats.

El Programa de Dinamització de la Gent Gran inclou i relaciona, des d’una visió global, les actuacions que es desenvolupen en els quatre Casals de Gent Gran municipals (Almeda, Centre, Fontsanta-Fatjó i Gavarra), així com aquelles que sorgeixin de la coordinació amb els Casals de Gent Gran que depenen d’altres administracions, les actuacions obertes a totes les persones grans de la ciutat i les actuacions que puguin sorgir a partir de la coordinació amb les entitats ciutadanes relacionades amb aquest col•lectiu.

El programa vol donar resposta als diferents interessos i necessitats de la Gent Gran, mitjançant una proposta d’acció i participació sociocultural envers aquest col•lectiu. L’objectiu principal del programa és la millora de la qualitat de vida de la Gent Gran Autònoma mitjançant la prevenció, la participació, les relacions, la solidaritat i l’aprenentatge.

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

  • Suport i assessorament a les entitats de gent gran
  • Gestió de programes de voluntariat per a gent gran.
  • Organització d’activitats de caràcter recreatiu i comunitari
  • Organització de tallers cognitius

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© E3 Lleure i gent gran 2014 · Condicions legals · Contacte